Конкурс за фотографија и кратко видео на тема „недискриминација и диверзитет“

Студентски културен центар ШКУЦ од Љубљана во соработка со партнерската организација Женска Алијанса од Скопје, објавува конкурс за најдобро видео и фотографија […]